Bağımsızlık: Orta Doğu’da Sömürgeciliğin Bir Aldatmacası

6 Aralık Pazartesi günü saat 17.00’de Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı olarak yayımlanacak “İnsanlık ve Gezegen İçin Ortak Ufuk Tasavvuru” seminer serisinin üçüncü programına, modern Arap siyasi ve düşünce tarihinin önde gelen teorisyenleri arasında yer alan Columbia Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Joseph Massad konuk olacaktır. Milliyetçilik, cinsiyet, ırk ve din teorileri dahil kimlik ve kültür teorileri konularına çalışmalar yapan Profesör Massad “Desiring Arabs (2007)”, “The Persistence of the Palestinian Question: Essays on Zionism and the Palestinian Question (2006)”, “Colonial Effects: The Making of National Identity in Jordan (2001)” ve “Islam in Liberalism” (2015) adlı kitapların yazarıdır.

“Bağımsızlık: Orta Doğu’da Sömürgeciliğin Bir Aldatmacası” başlığı altındaki programın moderatörlüğünü Kuzey Carolina Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Profesör Cemil Aydın yapacaktır.

Tags:
Prof. Joseph Massad

Columbia Üniversitesi Öğretim Üyesi
Prof. Cemil Aydın

Kuzey Carolina Üniversitesi Öğretim Üyesi
How to download the theme ?
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley
How to add a Free Ticket ?
How to create a event website ?

Seminer Detayları

6 December 2021 17:00
    Kapadokya Üniversitesi
    Mustafapaşa Yerleşkesi 50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir